Denis Golgota
Denis Golgota Shqipëri: Lindur më 3 Shkurt 1990
Denis Golgota ka lindur në Tiranë, ku edhe jeton aktualisht. Ka kryer studimet në liceun artistik “Jordan Misja”, më pas në Akademinë e Arteve. Piktura ka qenë gjithmonë një pasion, duke u bërë më vonë edhe profesioni i tij pas mësimeve private të artit që në fëmijërinë e hershme. Aktualisht ai është duke punuar si artist i pavarur në projekte të ndryshme duke përfshirë artin mural, përveç krijimtarisë së lirë.
Veprat e Artit
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 120 L x 80 GJ
1,200.00
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 120 GJ
1,150.00
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 76.5 L x 64 GJ
750.00
Grafikë

Përmasat: 35 L x 50 Gj
800.00
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 90 L x 30 GJ
850.00