Diana Shehu
Diana Shehu Shqipëri: Lindur më 30 Janar 1975
Diana ka lindur në Tiranë dhe ka mbaruar fakultetin e Filologjisë. Piktura bën pjesë në pasionet e hershme, por ka nisur të pikturojë në 2016. Deri më tani numëron rreth 40 punime të cilat ja ka dhuruar kryesisht miqve të saj, por një pjesë e mirë mbahet në koleksionin e saj privat. Preferon të punoje me akrilik. Adhuron natyrën e qetë dhe pikturat ekspresioniste.
Veprat e Artit
Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
350.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
350.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
350.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
300.00