Dritan Thoma
Dritan Thoma Shqipëri: Lindur më 01 Korrik 1979
Dritan Thoma ka lindur në Tiranë ku edhe aktualisht jeton. Pasionin për pikturën e ka pasur pjesë të tijën që në vogëli. Frymëzimin e hershëm e ka marë nga mjeshtrat e Rilindjes dhe Gotikut gjerman. Diplomuar në Liceun Artistik në vitin 1999 e më pas përfundoi Akademinë e Arteve në vitin 2003. Aktualisht punon në Institutin e Monumenteve si restaurator.
Veprat e Artit
Grafikë

Madhësia: 50 L x 70 GJ
300.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 120 GJ
950.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 120 GJ
950.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 120 GJ
950.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 120 GJ
950.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ
650.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 110 L x 120 GJ
450.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 120 GJ
950.00