Edison Hysa
Edison Hysa Shqipëri: Lindur më 09 Mars 1976
'Me pikturën jam rritur pasi gjyshi im ishte një piktor audidakt. Pasi mbarova klasën e tetë kam konkuruar për pikturë në liceun artistik "Onufri" në Elbasan ku fitova dhe studimet në vitet 90'. Pasi kreva studimet pata një shkëputje për disa kohë nga Shqipëria pasi shkova në Greqi dhe kam punuar si artist në zonat turistike. Në 2010 jam kthyer në Shqipëri dhe këtu vazhdoj karrieren time.'
Veprat e Artit
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 50 GJ
650.00


Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ

600.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 50 GJ
650.00