Elia Verzivolli
Elia Verzivolli Shqipëri: Lindur më 4 Nëntor 2005
Elia Verzivolli ka lindur në Tiranë dhe është 17 vjeç. Momentalisht vazhdon gjimnazin, por pasioni për pikturën e ka shoqeruar gjatë gjithë jetës. Gjithashtu ka marrë leksione private për rreth 5 vite. Elia ka marrë pjesë në konkurse të ndryshme ku edhe ka fituar disa prej tyre. Piktura për të është një moment relaksi që çdokush duhet ta përjetojë.
Veprat e Artit
Akrilik në Telajo

Madhësia: 50 L x 50 GJ
450.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 60 L x 70 GJ
550.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 50 L x 60 GJ
500.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 40 L x 50 GJ
500.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 30 L x 40 GJ
450.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 40 L x 30 GJ
450.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 30 L x 30 GJ
450.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 35 L x 25 GJ
450.00