Emirjon Gërxhi
Emirjon Gërxhi Berat: Lindur më 10 Nëntor 1979
Lindur në Berat më 10 Nëntor 1979 banues në Tiranë. I rritur pranë shkollës artistike Ajet Xhindole në Berat në korridoret e saj të mbushura me vepra arti, mori ndikimet e para në artin e pikturës ku vazhdon dhe sot ta ushtrojë si pasion dhe sfidë me veten dhe ngjyrat.
Veprat e Artit