Ened Kuka
Ened Kuka Shqipëri: Lindur më 9 Nëntor 1991
'Bota e ngjyrave më ka përfshirë që të vogël, kjo ishte një arsye e fortë për të nisur rrugëtimin tim artistik në vitin 2006 në Liceun Artistik “ Jordan Misja“ ku mbarova për grafikë. Shkollën e lartë e pashë si një mundësi të re për veten time dhe nisa rrugëtimin e ri në botën e Skenografisë dhe Kostumografise, ku kam privilegjin prej 6 vitesh të jem pjesë e stafit pedagogjik si asistent/lektor. Pas përfundimit të shkollës së lartë numëroj shumë projekte artistike si Skenograf dhe Kostumograf në Teatër, Film, Reklama dhe Seriale. Por piktura ka qenë dhe mbetet pulsi im artistik, kjo është arsyeja pse po shfaq veprat e mia.'
Veprat e Artit
Akrilik dhe Bojë në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
2,150.00
Akrilik dhe Bojë në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
2,550.00