Erisa Muzhaqi (Bode)
Erisa Muzhaqi (Bode) Korçë: Lindur më 20 Maj 1987
Në vitin 2005 ka kryer shkollën e mesme artistike Jordan Misja në Tiranë, në degën figurative pikturë, specialiteti Grafikë. Gjatë viteve 2005-2009 ka kryer studimet në kursin e plotë të degës së Fakultetit të Arteve të bukura, specialiteti Grafikë . Gjinina e peizazhit në pikurë dhe grafikë vjen si rezultat i një nevoje për liri e gjendur kjo sa më afër natyrës !
Veprat e Artit
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 200 GJ
950.00
Pikturë Grafike

Përmasat: 29 L x 19 Gj
300.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 90 L x 120 GJ
800.00