Fjora Vreshtazi
Fjora Vreshtazi Shqipëri: Lindur më 19 Tetor 1992
Fjora Vreshtazi ka lindur në qytetin e Vlorës. Pasi morri mësimet e para në shkollën fillore Musa Cakerri po në Vlorë, ajo kuptoi që kishte një talent dhe vullnet për të pikturuar. Kur ishte e vogël, shpesh do të merrte lapsa me ngjyra dhe do të niste të pikturonte. Ajo mbaroi shkollën artistike Naim Frashëri, për pikturë. Gjatë këtyre viteve në Liceun Artistik, Fjora mori njohuri bazike për këtë degë. Në Janar 2010, Ambasada Amerikane, drejtuar nga John L. Ëisher, bashkë me gjithë shkollat e artit në Shqipëri, organizoi një konkurs me temën ‘Varieteti dhe Diversiteti në Art’. Në këtë konkurs, Fjora fitoi çmim të parë. Fjora u diplomua nga Universiteti I Arteve të Bukura në Tiranë, studimet e larta dhe master. Sot ajo jeton dhe punon në Mbretërinë e Bashkuar.
Veprat e Artit
Akrilik në Telajo

Madhësia: 83 L x 108 GJ
750.00
Akrilik dhe Pastel në Telajo

Madhësia: 66 L x 81 GJ
1,150.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ
600.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 95 L x 115 GJ
750.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 64 L x 49 GJ
650.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 100 L x 100 GJ
850.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 83 L x 83 GJ
650.00