Greta Belishaku
Greta Belishaku Shqipëri: Lindur më 21 Mars 1997
Lindur dhe rritur në Tiranë, pasioni dhe dashuria për të bukurën e drejtuan drejt arkitekturës, fushë në të cilën aktualisht edhe punon. Piktura ka qenë gjithmonë pjesë e saj që në moshën 4-5 vjeçare, një nga gjërat që bënte më me shumë dëshirë. Gjatë gjimnazit ka ndjekur kurse private për 3 vite ku edhe ka mësuar teknikat bazë të vizatimit dhe akuarelit, ndërkohë që teknikat e vajit dhe të akrilikut i ka mësuar duke eksperimentuar. 'Pikturës i jam rikthyer sërish vitet e fundit dhe pas një koleksioni privat prej rreth 50 veprash të cilat i kanë kthyer muret e shtëpisë në një galeri, mendova që disa prej tyre ti ekspozoj jashtë kësaj "kutie".'
Veprat e Artit
Allçi dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 150 L x 80 GJ
450.00
Akrilik në Fajazit

Madhësia: 122 L x 71 GJ
450.00
Akrilik në Fajazit

Madhësia: 40 L x 30 GJ
230.00
Akrilik në Fajazit

Madhësia: 32 L x 16 GJ
230.00