Irma Hoxhaj
Irma Hoxhaj Shqiperi : Lindur më 07 Maj 1971
Irma Hoxhaj ka lindur në Fier dhe ka studiuar në Akademinë e Arteve të Bukura në Tiranë. Pasionin për pikturën e ka zbuluar rastësisht dhe e ka bërë mik të ngushtë të jetës.Të punosh me pasionet e bën jetën më të këndshme dhe me ngjyra. Irma punon si mësuese pikture në Shkollën e mesme Artistike ‘Jakov Xoxa’ që prej vitit 1996. Ka realizuar disa ekspozita brenda dhe jashtë vendit dhe gjithashtu ka qënë pjesëmarrëse në ekspozitën ‘Onufri’ në Galerinë Kombëtare.
Veprat e Artit
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 100 GJ
580.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
550.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
910.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
850.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
900.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
800.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
910.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
820.00