Isi Thartori
Isi Thartori Albanie: Lindur më 09 Mars 1983
Isi Thartori ka lindur dhe është rritur në qytetin e Durrësit. Ka mbaruar shkollën 8 vjecare me ëndrrat dhe dëshirat e mëdha për tu shkolluar. Pikturën e ka dashur që në vogëli, duke e pasur pikturën shoqe të jetës gjithmonë, por veprat profesioniste i ka nisur para 10 vitesh. ‘Këto vite kanë qënë më të bukurat për mua, sepse po bëj atë që gjithmonë ma ka bërë zemrën të më rrahë fort dhe shpirtin të më mbushet plot. Punët e mia janë të gjitha në vaj, pasi aty mund ta shpreh më bukur atë çka kam brenda meje.’
Veprat e Artit
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
550.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 55 L x 65 GJ
450.00