Kristaq Pavllo
Kristaq Pavllo Shqipëri: Lindur më 9 Mars 1952
Kristaq Pavllo është një artist nga Vlora. I lindur më 9 mars 1952. Ka mbaruar liceun artistik në Tiranë në vitin 1974 dhe më pas vazhdoi studimet në Institutin e Lartë të Artit. Pjesëmarrës në dhjetëra ekspozita lokale dhe kombëtare. Peizazhet në teknikën e akuarelit dhe vajit ndodhen të ekspozuara në galeri private të Athines,Korfuzit,Torinës. “Më pëlqen të bëj pjesë në rradhët e artistëve që me penelin tim ti shërbej sadopak misionit fisnik të artit"- shprehet ai.
Veprat e Artit
Vaj në Telajo

Madhësia: 30 L x 30 GJ
310.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 45 L x 50 GJ
450.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 55 L x 40 GJ
450.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 75 GJ
480.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 50 GJ
450.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 40 L x 45 GJ
400.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 25 L x 30 GJ
250.00