Suzana Isufaj
Suzana Isufaj Shqipëri: Lindur më 14 Dhjetor 1976
Suzana ka lindur në Tiranë dhe dashuria për artin ishte aq e fortë sa u bë një artistë e vetë mësuar. Ajo ka pikturuar që në vitin 2019 dhe ndihet vërtet me fat që e zotëron këtë aftësi. Suzana adhuron natyrën dhe ka për qëllim ta vërejë dhe vlerësoje bukurinë e saj. Inspirohet nga çdo gjë që ka të bëjë me natyrën, çdo formë dhe ngjyrë. Ajo e vlerëson bërjen e artit që lë një impakt vizual.
Veprat e Artit
Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 60 GJ
500.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 70 GJ
650.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
600.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 90 L x 80 GJ
750.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
550.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 70 GJ
550.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 40 L x 50 GJ
500.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 70 GJ
650.00