Artist
Orientation
Çmimi
Akrilik dhe Allçi në Telajo

Madhësia: 90 L x 60 Gj
850.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 90 L x 60 Gj
850.00
Allçi dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 150 L x 80 GJ
450.00
Akrilik në Fajazit

Madhësia: 40 L x 30 GJ
230.00
Akrilik në Fajazit

Madhësia: 32 L x 16 GJ
230.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 83 L x 108 GJ
750.00
Akrilik dhe Pastel në Telajo

Madhësia: 66 L x 81 GJ
1,150.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ
600.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 100 L x 100 GJ
850.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 100 L x 100 GJ
1,350.00
Rrëshirë në Telajo

Madhësia: 20 L x 30 GJ
220.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
950.00
Akrilik në Telajo

Madhësia: 20 L x 30 GJ
250.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 170 L x 107 GJ
1,550.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 59 L x 68 GJ
750.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 108 L x 170 GJ
950.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 115 L x 135 GJ
1,350.00
Vaj në Telajo

Madhësia: 108 L x 82 GJ
850.00