4 Heronjtë e Toponasë

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
4 Heronjtë e Toponasë
4 Heronjtë e Toponasë
4 Heronjtë e Toponasë
4 Heronjtë e Toponasë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

E ndodhur gjatë Luftës së Dytë Botërore, ndërsa Shqipëria ishte nën pushtimin italian, artisti ka pikturuar 4 Heronjtë e Toponës duke luftuar kundër 400 forcave italiane. Të patrembur dhe krenarë qëndrojnë të sigurt me armët në duar, deri në frymën e fundit për të luftuar për lirinë e vendit.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 1982
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal