Ali Pasha në Tepelenë

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 65 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,350.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Ali Pasha në Tepelenë
Ali Pasha në Tepelenë
Ali Pasha në Tepelenë
Ali Pasha në Tepelenë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një Ali Pashë i ri dhe me vetëbesim shfaqet vizionar duke u treguar planet e tij të së ardhmes ushtarëve të tij në Tepelenë,  Konstandinopojën e asaj kohe. Ai është portretizuar  i etur për të zgjeruar territoret e tij përtej tokës së tij aktuale. Në sfond dallohet Kalaja e Tepelenës.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2003
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal