Aliu dhe Bajroni

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 115 L x 105 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

20,300.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Aliu dhe Bajroni
Aliu dhe Bajroni
Aliu dhe Bajroni
Aliu dhe Bajroni
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Duke udhëtuar dhe eksploruar botën, një i ri Lord Bajron shkeli këmbën në Shqipëri. Sapo pa tokën mbeti i mahnitur nga mikpritja dhe bujaria që kishte treguar Ali Pasa. Në këtë përbërje Ali e ka ftuar Bajronin në Kalanë e tij, duke e trajtuar si djalin e tij. Shpesh Bajroni i është referuar të parit të Aliut si një figurë atërore. Konkubinat po i shërbejnë, ndërsa Lord Bajroni duket i qetë dhe ndihet në shtëpinë e tij.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2003
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal