Aliu dhe Vasiliqia

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

15,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Aliu dhe Vasiliqia
Aliu dhe Vasiliqia
Aliu dhe Vasiliqia
Aliu dhe Vasiliqia
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti e veçantë është një simbol i dashurisë dhe besnikërisë. Shpreh momentet e fundit së bashku të Ali Pashës dhe bashkëshortes së tij, Vassiliqise. Ajo po i lutet të mos ikë, duke u përpjekur ta ndalojë me dorë, ndërsa Aliu e përqafon fort duke i thënë lamtumirë dhe shkon të përballet me fatin e tij. Pas tyre dallojmë Kalanë e tij, shume të madhe, që do të braktiset prej tij.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2003
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal