Aliu në Butrint me Robinat

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 110 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

17,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Aliu në Butrint me Robinat
Aliu në Butrint me Robinat
Aliu në Butrint me Robinat
Aliu në Butrint me Robinat
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një Ali Pashë shumë i ri shfaqet në Butrint, i shoqëruar nga ushtarët e tij. Ata duket se kanë blerë tre robinatë reja për t’i futur në Haremin e tij. Ata duken kaq të mërzitur, ndërsa Aliu po tymos i qetë llullën. Vepra artistike plotësohet nga pamjet e bukura të qytetit historik të Butrintit dhe liqenit të tij.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2003
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal