Arinjtë në Pyll

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo
Përmasat: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Arinjtë në Pyll
Arinjtë në Pyll
Arinjtë në Pyll
Arinjtë në Pyll
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti me ngjyra të ftohta vaji pikturon jetën e arinjve pranë një liqeni në pyllin e thellë. Dimri i ftohtë ka ardhur tashmë dhe një familje arinjsh po bën jetën e tyre normale. Arushët e vegjël po luajnë me duar me njëri tjetrin. Nëna ari po vëzhgon rreth e rrotull dhe babai ari po mban drutë, ndoshta duke i çuar në shpellën e tyre.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal