Art

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

5,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Art
Art
Art
Art
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një përzierje unike e artit egjiptian dhe italian merr jetë në këtë pikturë të gjallë. Mona Lisa është pikturuar në qendër pranë një skulpture të Da Vinçit që plotëson detajet e egjiptianëve të lashtë që qëndrojnë në sfond.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal