Arti dhe Natyra

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

4,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Arti dhe Natyra
Arti dhe Natyra
Arti dhe Natyra
Arti dhe Natyra
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një përzierje e skulpturave të artit indian dhe kafshëve më të dashura të natyrës së egër që qëndrojnë mbi to është pikturuar me kujdes nga artisti me në qendër të një skulpture të bardhë të vjetër të Rilindjes. Çdo vepër arti është pikturuar me kujdes në mënyrë që shikuesi të dallojë edhe detajin më të vogël. Ngjyrat e ndezura kombinojnë aq mirë me njëra-tjetrën duke kompletuar një vepër arti unike të këndshme.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal