Balerina

Irma Hoxhaj
Shqiperi
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

870.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Balerina
Balerina
Balerina
Balerina
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Eleganca , finesa dhe levizjet  plotë energji janë motivi i kesaj pune.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal