Barra e të qënit Mashkull

Irdi Sulko
Albania
Akuarel

Madhësia: 42 L x 29.7 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Barra e të qënit Mashkull
Barra e të qënit Mashkull
Barra e të qënit Mashkull
Barra e të qënit Mashkull
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo pikture eshte realizuar ne akuarel dhe une e kam quajtur “Barra e te qenit Mashkull” sepse sic mund te shihet edhe ne pikture ku nje burre eshte duke mbajtur ne kurriz catine e nje shtepie ,shprehet veshtiresia e te qenit mashkull ne kohet e sotme dhe detyra qe ka mashkulli per te mbajtur ne kembe shoqerine dhe per te mbrojtur familjen .Kjo pikture nuk eshte aspak anti feministe perkundrazi i jep vlere femres dhe familjes si nje thesar i cmuar qe duhet mbrojtur nga mashkulli.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Bojëra uji / Letër
Orientimi: Vertikal