Berati

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Berati
Berati
Berati
Berati
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

E bukur sa ylberi që prek qiellin, artisti ka pikturuar një ditë normale pranvere në Beratin, qytetin e 1000 dritareve. Ndërtesat qëndrojnë të vjetra dhe madhështore me Kalanë në krye, teksa po ua lënë këmbësorëve qendrën e qytetit me guralecë. Zogjtë i këndojnë njëri-tjetrit ndërsa lumi rrjedh paqësisht pranë.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal