Braktisja

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ

 
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Braktisja
Braktisja
Braktisja
Braktisja
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Piktura që ka mall për njerëzit. Ka më shumë shpresë seç duket me sy, me ndërtesa të gjalla që bërtasin, një det të qetë dhe një figurë femërore të lodhur që pret në mes të urës.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2000
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi:  Horizontal