Bregdet ShkëmborVaj në Telajo

Madhësia: 30 L x 40 GJ

Dërgohet i paketuar në një tub

320.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Bregdet Shkëmbor
Bregdet Shkëmbor
Bregdet Shkëmbor
Bregdet Shkëmbor
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti është pikturuar në Drimadhë dhe shfaq një det të trazuar në ngjyra te zbehta gri.
Dallgët nxitojnë drejt bregut teksa gjejnë një shkëmb të madh që i pengon rrugën.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal