Bufat dhe Virgjëresha Hënë

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,000.00

Shitur

Imagjinojeni në shtëpi
Bufat dhe Virgjëresha Hënë
Bufat dhe Virgjëresha Hënë
Bufat dhe Virgjëresha Hënë
Bufat dhe Virgjëresha Hënë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti në ngjyra të errëta duket kaq misterioze me fokusin qëndror mbi dy bufa që duket sikur po ruajnë çdo gjë që i kalon pranë. Për arsye se bufat varen nga rrezet tangent, hëna ka marrë një formë femërore teksa ndriçon të gjithë qytetin.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal