Bukuri që Vret

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

5,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Bukuri që Vret
Bukuri që Vret
Bukuri që Vret
Bukuri që Vret
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo kompozim i veçantë është pjesë e legjendave shqiptare, e gdhendur përjetësisht në telajo. Nëse shihni nga afër mund të dalloni 7 kuaj, 7 ushtarë dhe 7 zana. Zanat, të krijuara nga drita e hënës, kthehen në gur çdo gjë që prekin. Ushtarët u mahnitën nga bukuria e tyre dhe u afruan, por sapo prekin, ushtarët dhe kuajt po kthehen ngadalë në gurë.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2009
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal