Butrinti

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Butrinti
Butrinti
Butrinti
Butrinti
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky vend antik, i quajtur Butrint, është një park kombëtar në Vlorë. Artisti u frymëzua nga lashtësia dhe trashëgimia arkeologjike e tij kur lëvdonte bojërat e tij magjike të ujit në letër.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2005
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal