Cappadocia

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 45 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Cappadocia
Cappadocia
Cappadocia
Cappadocia
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Frymëzuar nga magjia e Kapadokisë, të gjithë oxhaqet dhe shkëmbinjtë në formë koni marrin jetë në këtë pikturë të bukur me ngjyra të ngrohta. Për ta bërë atë edhe më të veçantë, një lumë blu e errët rrjedh mes shkëmbinjve ranorë.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2018
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal