Dallgët

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dallgët
Dallgët
Dallgët
Dallgët
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti përfaqëson bukurinë dhe egërsinë e detit. Valët priren të japin iluzionin e lëvizjes. Artisti ka shkrirë ngjyrat dhe emocionet e ftohta në teknikën e akuarelit.

Vepra

Krijuar: 2011

Materialet: Akuarel / Letër

Orientimi: Horizontal