Dandelion

Diana Shehu
Shqipëri
Akrilik në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

350.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dandelion
Dandelion
Dandelion
Dandelion
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Dandelion, lulja që ikën qoftë edhe me një frymë të vogël, duket sikur ju mërzit në një miksim të së bardhës  së pastër dhe një sfondi akull të ftohtë. Jashtë duket ngricë,teksa disa copëza poleni po shkëputen nga lule e po bien   poshtë.

Vepra artistike

Krijimi origjinal: 2018

Materialet: Akrilik/Kanavacë

Orientimi: Vertikal