Det, 2

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 40 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Det, 2
Det, 2
Det, 2
Det, 2
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Muzgu që puthte bregun e detit frymëzoi artistin në këtë peizazh me bojëra uji, duke shkrirë notat blu dhe kafe, duke krijuar një pikturë qetësuese por ekspresive.

 

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2014
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal