Det, 2022

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo
Përmasat: 90 L x 120 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

3,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Det, 2022
Det, 2022
Det, 2022
Det, 2022
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Teksa dallgët përplasen egërsisht mbi shkëmbinj, artisti ka pikturuar bukur qetësinë e detit para dhe pas goditjes së shkëmbinjve. Perëndimi i diellit puth detine errët blu, duke i dhënë atij një prekje rozë.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal