Deti me Dallgë

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Deti me Dallgë
Deti me Dallgë
Deti me Dallgë
Deti me Dallgë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një peizazh i mrekullueshëm vaji i pikturuar në nuancat e thella të blusë. Një det i qetë shfaqet në sfond, duke mos qenë ndryshe nga qielli. Ndërsa i afrohet bregut, deti befas zemërohet, duke krijuar dallgë teksa prekin shkëmbinjtë dhe tokën, duke trembur gjithashtu zogjtë që u larguan me sukses.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal