Deti Në Mëngjes

Rakip Shabani
Shqipëri
Pikturë: Pikturë me bojëra uji

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Deti Në Mëngjes
Deti Në Mëngjes
Deti Në Mëngjes
Deti Në Mëngjes
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky peizazh është i frymëzuar nga qetësia e detit në mëngjes. Nuancat e lehta të ngjyrës blu dhe të bardhë ju bëjnë të ndiheni optimistë për ditën që vjen.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2006
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi:  Horizontal