Deti

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 45 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Deti
Deti
Deti
Deti
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
About The Artwork

Një peizazh që tregon një det të qetë dhe të bukur. Ngjyrat e tij tregojnë se peizazhi është pikturuar gjatë perëndimit të diellit, por ju nuk mund ta shihni atë.

The Artwork

Original Created: 2001
Materials: Aquarel / Paper
Orientation : Horizontal