Dhërmi

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dhërmi
Dhërmi
Dhërmi
Dhërmi
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Dhërmiu, vendi më i vizituar në verë, i pikturuar në një këndvështrim tjetër. Ky peizazh shpalos bukurinë e shtëpive të vjetra të bardha dhe ujëvarës së pastër kristal që bashkon paqësisht tokën me detin.

Vepra artistike

Krijuar: 2020

Materialet: Akuarel / Letër

Orientimi: Vertikal