Dhia

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dhia
Dhia
Dhia
Dhia
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Përzierja e akuareleve të ftohta të përdorura në këtë peizazh, na çon në një fshat të vjetër, pa gjurmë njerëzore, vetëm atë të një dhie që qëndron me durim mbi një shkëmb dhe shikon lumin që rrjedh.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal