Dhimbje

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dhimbje
Dhimbje
Dhimbje
Dhimbje
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kontrasti i ndërtesave të larta dhe dëshpërimi i një njeriu të pastrehë transmeton egzaktesisht titullin e veprës, DHIMBJEN. Sytë e të pastrehut flasin më shumë sesa fjalet.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2016
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal