Dilema

Dritan Thoma
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 110 L x 120 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dilema
Dilema
Dilema
Dilema
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Servilizmi ndaj një shtrese më të lartë shfaqet me figurën e majmunëve të cilët rrethojnë gruan e bukur. Majmunët duken si servilë dhe mundohen të imitojnë gjestin e gruas dhe ti rrinë me lajka afer, por per atë, ata janë inekzistentë.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal