Dimër Buzë Liqerit

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dimër Buzë Liqerit
Dimër Buzë Liqerit
Dimër Buzë Liqerit
Dimër Buzë Liqerit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Natyra e egër në habitatin e saj pasi kjo vepër arti vaji shpreh artin e gjuetisë. Në një ditë dimri pranë liqenit, vërejmë tre keca të vogla që vrapojnë për të shpëtuar, ndërsa një shqiponjë madhështore po kap prenë e saj. Një zog shumëngjyrësh në pemë shikon me kuriozitet dhe një ketër me shenja të shpejta po ngjitet në pemën tjetër.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal