Dimër në Dardhë

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 45 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dimër në Dardhë
Dimër në Dardhë
Dimër në Dardhë
Dimër në Dardhë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

I njohur tashmë si një vend turistik dimëror, ky peizazh tregon fshatin e mrekullueshëm të Dardhës, në Korçë. I mbuluar nga bora dhe me një zemër të këndshme në sfond, ky fshat është aq plot dashuri sa nuk kanë rënë as gjethet, duke e bërë të ftohtë nga jashtë, por të ngrohtë nga brenda.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal