Dimër Në Pyll

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dimër Në Pyll
Dimër Në Pyll
Dimër Në Pyll
Dimër Në Pyll
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Pylli thërret me zë të lartë diellin dhe të ardhmen. Të mbetura vetëm, pemët janë të dëshpëruara dhe me kokën ulur, të shoqëruara vetëm nga kohërat e lashta të gdhendur në një shkëmb në të djathtën e tyre. Pemët duket se i mbajnë degët e tyre ashtu si njerëzit mbajnë duart e tyre, që të mund të shpresojnë për ditë më të ngrohta.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal