Dimër

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dimër
Dimër
Dimër
Dimër
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Malet janë të bardha me borë dhe era po bërtet, por gruaja e një bariu e mban fëmijën e saj të ngrohtë në krahët e saj të dashur, duke ruajtur gjithashtu delet që nuk i braktisin kurrë, duke krijuar një strehë rreth saj, ndërsa kudo tjetër është shumë i ftohtë.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal