Dita e Pavarësisë, Tiranë

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Madhësia: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dita e Pavarësisë, Tiranë
Dita e Pavarësisë, Tiranë
Dita e Pavarësisë, Tiranë
Dita e Pavarësisë, Tiranë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky vizatim unik tregon festimet e festës së Pavarësisë në kryeqytetin e Tiranës. Artisti ka shprehur detaje patriotike duke i veshur vajzat dhe djemtë e rinj me kostume tradicionale dhe duke plotësuar pamjen me godinat e qendrës së qytetit dhe shqiponjën dykrenare, simbolin e Tiranës në njërën prej godinave.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2017

Materialet: Stilolaps / Letër

Orientimi: Horizontal