Djaloshi dhe Qeni

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,450.00

Shitur

Imagjinojeni në shtëpi
Djaloshi dhe Qeni
Djaloshi dhe Qeni
Djaloshi dhe Qeni
Djaloshi dhe Qeni
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Forma më e pastër e dashurisë, kapur në një vepër arti të bukur. Është një ditë pranvere dhe djali i vogël po qëndron mbi një lisharëse teksa luan me qenin e vogël, shokun e tij të ngushtë, që gjithashtu shoqerohen nga një zog i vogël blu.

La Obra

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal