Dolomitet, Alpet Italiane

Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Dolomitet, Alpet Italiane
Dolomitet, Alpet Italiane
Dolomitet, Alpet Italiane
Dolomitet, Alpet Italiane
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ngjyra gri kozmike e masiveve shkembore te skalitura ne menyre mahnitese nga natyra te intrigon ti hedhesh ne telajo bashke me blun e qiellit alpin dhe rete e bardha kapriçoze.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal